fbpx

Ваш код клієнта: 638317

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВНИЦТВА ЛІКАРЕНЬ в Ухані

Яка технологія використовувалася для будівництва лікарень в Ухані?

Коронавірус питання наших реалій спалаху і наслідки якого охопили весь світ. Першоджерело вірусу виявлено в Ухані, Китай. Там будувалися перші лікарні для госпіталізації хворих з діагнозом коронавірус. Будівництво лікарні на 1000 місць площею 34000 м2 зайняло всього 10 днів. Вражає не так?
В Китаї вже протягом декількох років розроблена спеціальна технологія швидкого модульного будівництва. Технологія дозволяє збирати будівлі або спорудження як конструктор, всі модулі нагадують собою блоки, каркас якого зібраний з елементів чорного металопрокату. Застосовуються для блоків і матеріали з ЛСТК, сендвіч-панелей, покрівельного або несучого профнастилу.
Швидкість споруди модульної споруди в 3-5 разів швидше класичного будівництва. Такі будівлі універсальні і підходять як для ведення бізнесу, так і для проживання. Так звані швидкі спорудження вирішують питання будівництва не тільки медичних закладів, а й: офісів, ТРЦ і магазинів, СТО, складських приміщень, індустріальних парків. А також дачних будинків і котеджів, побутівок і житла для персоналу, будинків при будівельних майданчиках.
Модульне будівництво вже приживається на українському ринку і актуально як для ведення бізнесу, так і для створення комфортабельного житла.
Виробники модульних будинків можуть відправити свій запит або отримати консультацію про продукцію по телефону (068)04-555-04, (066) 04-555-04, (093)04-555-04

Технология строительства больниц в Ухане