fbpx

Ваш код клієнта: 837351

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

День будівельника України

Вчора на території спортивного комплексу ім. Баннікова відбулося яскраве святкування Дня будівельника України, організоване Конфедерацією.

Розпочалося свято з нагородження кращих в галузі. Нагадаємо, що дипломи отримали троє співробітників компанії «Сталекс» - Бігич Леонід Петрович, Киктенко Володимир Іванович і Коновальчук Вадим Вікторович. Щиро вітаємо колег, бажаємо подальших досягнень і творчого підходу до справи.

Продовжилося свято товариським матчем з футболу між збірною ФАБУ і збірної воїнів АТО. У матчі грав і президент групи компаній «Сталекс» Олександр Володимирович Киктенко, успішно вийшовши на заміну у другому таймі. Основний час матчу закінчився з рахунком 2:2, перемогла дружба, але по пенальті перемогу відсвяткувала збірна ФАБУ. Підсумковий рахунок зустрічі 6:3.

Закінчилося свято смачним барбекю і прекрасним концертом живої музики у виконанні духового оркестру. День будівельника пройшов в творчому форматі - відкрито і щиро, демократично і душевно. Величезна подяка за таке чудове свято Конфедерації Будівельників України і Футбольный Асоціації Будівельників України. Все було чудово. Ще раз всіх з професійним святом, друзі.

1

1

1

1

1

1